betalkort-  Sikre leverancer og tryg e-handel  -

Produkter i varekurven

I alt
0 DKK
Stofoversigt

Rullegardiner

Rullegardiner er vor kærnekompetence. Vi har stor erfaring i fremstilling og udvikling af vores egne rullegardin komponenter.  Alle vores rullegardiner er fremstillet på stedet i Malmø. Der er dermed intet mellemled, hvilket du ser på vores overkommelige priser.

Rullegardinerne er tilgængelige i en lang række standardstørrelser. Stofbredden starter med 48 cm og fortsætter hver tiende cm op til 258 cm. Rullegardinerne findes i to højder: 185 cm, der dækker de fleste vinduer, og 225 cm for dem, der har brug for en højere højde. Du kan bestille dit rullegardin med kuglekæde eller traditionel fjedermekanisme.

Hvis ingen af vores standardstørrelser passer dit vindue, kan du tilpasse stofbredde for kun 68 DKK. Det må ikke være dyrt at få dit rullegardin tilpasset! Vælg stof efter smag og behov, og få en dekorativ solafskærmning, som lige passer til dig. 

Mørklægningsstoffer - En tynd belægning på stoffets bagside gør rullegardinet 100% lystæt. Passer godt i soveværelser og børneværelser, hvor du ønsker at minimere naturligt lys.
Solbeskyttende stoffer - Disse stoffer beskytter mod indkig og solens blegende stråler. Bestemt af nyancen slipper de mere eller mindre lys ind i rummet.
Transparente stoffer - Stof du kan se igennem. De beskytter mod direkte sollys, men ikke fuldstændigt mod indkig. For dem, der ønsker masser af lys i rummet og at bevare udsigten.
Teknisk stof - Stof til kontorer og offentlige rum med særlige krav til stofegenskaber.

Bestil gratis stofprøve for at se nuance, lystransmission og kvalitet, inden du bestiller.

loading