+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

Hvad er Eve MotionBlinds?

Eve MotionBlinds er en del af MotionBlinds-familien. Det er en serie af motorer med Apple HomeKit-teknologi, skabt i samarbejde med smart home-specialisten Eve Systems, en førende udvikler af tilbehør til Apple HomeKit.

Motorerne drives af genopladelige batterier og har indbygget Bluetooth. De er vores smarteste og nemmeste motorer at installere og bruge. Hvis du allerede har Apple-enheder i dit hjem, er Eve MotionBlinds den nemmeste motor at vælge, da du kan styre dit rullegardin direkte fra din iPhone.

Eve MotionBlinds er også forberedt til Matter, som vil revolutionere måden forskellige smart home-systemer og -enheder taler med hinanden på og det betyder, at du også kan styre dit gardin med andre enheder end Apples. Du kan læse mere om Thread and Matter længere nede i teksten.

Fordelene ved Eve MotionBlinds

Motoriserede gardiner har flere fordele. Brugervenligheden og enkelheden ved Eve MotionBlinds gør dem utroligt komfortable. Du sparer også energi ved at automatisk at kunne styre dit indeklima. Derudover øges sikkerheden dels for små børn i hjemmet og dels fordi man kan styre gardinerne, selv når man ikke er hjemme. Alle disse fordele giver dig et moderne og smart hjem.

bla-bock  Enkel installation ved at scanne en kode med mobiltelefonen, uden krav på bridge

bla-bock  Automatisering, der er gemt i motoren og fungerer uden netværk eller mobil

bla-bock  Interagerer med andre HomeKit-enheder for at skabe et smart og sikkert system

bla-bock  Understøtter Bluetooth og Thread og er forberedt til Matter

bla-bock  100 % privatlivssikker med lokal intelligens og direkte kommunikation uden cloud

bla-bock  Genopladeligt batteri i motoren, der er helt skjult i produktet

 

Hvordan du bruger dit gardin med Eve MotionBlinds

På motoren sidder en pullcord, som er en lille løkke. Med den kan du nemt bruge gardinen, hvis du ikke har adgang til forbindelse, smartphone eller fjernbetjening. Dette gør din motoriserede gardin endnu mere tilgængelig. Til løkken kan du købe en kæde, der gør det nemmere at bruge din pullcord.

Eve MotionBlinds motorer forbindes nemt via Bluetooth. Dit træksnor indeholder en unik kode, som du nemt kan scanne med din smartphone for at installere motoren med Eve for HomeKit-appen. I appen følger du instruktionerne for installation af fjernbetjening med din smartphone. Hvis du har en Apple-enhed, så kræves der ingen Wi-Fi-bridge, hvilket sparer dig for tusindvis af kroner.

Teknologien i Eve MotionBlinds fungerer sammen med flere forskellige Smart Home-enheder, inklusive Apple HomeKit, for at gøre forbindelsen til tredjeparter enkel og smidig. Apple HomeKit-teknologien giver dig mulighed for at bruge appen og stemmestyringen med din iPhone, iPad, Apple Watch eller HomePod. Du kan også oprette tidsplaner og styre dine gardiner med autopilot.

Thread og Matter

Eve MotionBlinds er de første motorer på markedet, der understøtter Thread. Eves Bluetooth & Thread modul hedder "Eve Core" og er indbygget i motoren. Dette gør det muligt for motoren at tale direkte til din iPhone uden nogen Wi-Fi-bro, registrering eller cloud-tjeneste.

Thread er et mesh-system, med ekstremt lavt strømforbrug, der forbinder alle dine enheder uden behov for forskellige bridges. Systemet er såkaldt selvhelbredende og proaktivt, hvilket betyder, at dine enheder taler sammen og altid finder den mest effektive vej til hinanden uden at skulle igennem en central hub.

Thread kræver ikke en traditionel hub eller lignende, men det kræver i hvert fald en såkaldt Thread border router, som forbinder dine enheder med dit netværk og internettet. Det kan være en Wi-Fi-router, et Apple TV 4K, en Apple HomePod Mini eller en Google Nest Hub Max. Når du først har en trådgrænserouter, kan du tilslutte alle smartenheder i dit hjem, uanset producent, takket være Matter.

Eve MotionBlinds er derfor også forberedt til Matter. Matter gør det nemmere at styre alle smartenheder fra enhver enhed. Takket være Thread kan Eve MotionBlinds samarbejde med Matter på en enklere og mere effektiv måde end via Wi-Fi eller Ethernet. Det betyder igen, at alle familiemedlemmer kan styre Eve MotionBlinds lokalt og direkte fra deres smartphone eller stemmeassistent uanset producent.

Denne video forklarer Matter meget godt!

matter-movie

eve_app-store_icon

 

Motoren kommer med indbyggede genopladelige Li-Ion batterier og radiomodtagere, der understøtter Bluetooth og Thread. Nem installation og ingen ledninger. Nem programmering af en øvre og en nedre slutposition og en favoritposition. Styr med Eve for HomeKit-appen, fjernbetjeningen eller via Apple HomeKit. Direkte kommunikation uden at være afhængig af cloud. Du kan også lave automatisering via appen.

For at styre din motor, når du ikke er hjemme kræves en HomePod eller Apple TV 4. generation som home hub. Dit Apple TV fungerer som en home hub, selv i standby mode. Der kræves ingen fjernbetjening for at programmere eller styre denne motor, men selvfølgelig er det muligt at styre med vores Motion fjernbetjeninger.

En opladning varer omkring 350 cyklusser, dvs. ned og ruller. Dette påvirkes naturligvis af faktorer som rullegardinens størrelse, stofvalget og ydre faktorer som temperatur.

filmklipp-stillbild