Mere om plisségardiner - Rollodin

+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

GENERELT BREDDE & HØJDE

Standardstørrelser: Vores koncept er at tilbyde et stort udbud af standardstørrelser, men med mulighed for at justere bredde og højde, hvis det ønskes. En stor fordel ved dette produkt er, at stoffet går hele vejen ud til bredden, dvs. den samlede bredde og stofbredde er den samme. Standardstørrelserne starter ved 50 cm og fortsætter med interval på 5 cm op til 190 cm. Maksimal bredde for plissé med håndtag er 120 cm.

Højde: Plisséerne produceres i den angivede højde, og kan maksimalt trækkes ned til den højde, men kan naturligvis standses i en ønsket højde over dette. Maksimal højde er 250 cm. 

Måltilpasning af bredde og højde: Hvis ingen af vores standardstørrelser passer dit vindue, kan bredden tilpasses for 21,- DKK og højde for 39,- DKK. 

 

STOFEGENSKABER

Mørklægningsstoffer honeycomb:
Disse er 100% mørklæggende, idet de har en tynd aluminiumsbelægning på bagsiden. Da stoffet er lige så bredt som produktet, bliver der ingen lyssprækker. Bagsiden er hvid for bedste refleksion af varme. Det er ligegyldigt hvad farve, du vælger, alle har den samme blackout funktion. 

Honeycomb stof virker som en isolator mod både varme og kulde, og har ingen synlige huller til snoren, som er skjult mellem de to stoffer. Gardinet er for dem, der ønsker det så mørkt i rummet som muligt, som f.eks. i soveværelset.

ljusgra_morklaggande-500x32

Solbeskyttende stoffer honeycomb og plisseret stof: Disse stoffer beskytter mod indkig og solens blegende stråler. Vælg mellem honeycom og plisseret stof, se billede.

cell_plisserad_insyns-500x3
Afhængigt af nyancen slipper de mere eller mindre lys ind i rummet. Honeycomb stof er hvidt på bagsiden og fungerer som en isolator mod varme og kulde. Stoffet har ingen synlige huller til snoren, som er skjult mellem de to stoffer. Det traditionelt plisseret stof er varmeafvisende til en vis grad, hvis man trækker plissén ned, inden værelset bliver varmet op.

Transparente stoffer:
Denne kategori omfatter stoffer, der er mere gennemsigtige. De beskytter mod direkte sollys, men ikke mod indkig. Disse stoffer er for dem, der ønsker masser af lys i rummet og samtidig vil bevare udsigten. Passer godt i et kontormiljø, hvor gardinet modvirker blænding af skærme.

transparent_500x291

Direkte sollys kan opdeles i tre dele, der udgør 100% af det indkommende lys. 

- Refleksion: Noget af lyset vil blive reflekteret, når det rammer stoffet.
- Transmission: Noget af lyset vil passere gennem stoffet. Dette er den del af lyset, der kommer ind i rummet.
- Absorption: Resten af lyset vil blive absorberet af stoffet.

Under hvert stof, kan du finde tal på, hvor mange % af det synlige lys, som reflekteres, passerer igennem og som absorberes af netop dette stof. Du vil også finde værdien af stoffets lysægthed.

Lysægthed: Er den grad et farvestof kan modstå blegning på grund af lyseksponering. Forskellige farvestoffer har forskellige grader af modstand mod blegning. Skalaen er 1-8, jo højere tal, jo bedre holdbarhed.

Vi anbefaler vore kunder at bestille gratis stofprøver for at se lysgennemtrængning og nyance. Dette sikrer, at du kender farven og kvaliteten, inden du får varen.

PLISSE-MODELLER

Vores plisségardiner fås i to forskellige modeller, som adskiller sig i, hvordan du betjener dem.

Standardudførelse er, at du betjener dit plisségardin med snor. Du trækker din plissé op og ned ved hjælp af en snor på samme måde, som man håndterer en persienne. 

Snorlåse: Plisségardinet har en solid liste foroven, og trækkes nemt op og ned med en snor i venstre side.

linlas_nytt

Snoren er i standardudførelsen på venstre side, men du kan også få den i højre side, hvis det ønskes. Oplys dette i i meddelelsesfeltet i kassen. Det er vigtigt, at snoren løber frit i snorlåsen for minimal slitage. En fordel med snorlåse er, at man altid kan nå betjeningen, selv ved høje højder.

Snoren er udstyret med en kugle i børstet aluminium og en hvid plast klokke nederst. Snoren hænger ned til halvdelen af ​​den samlede plisséhøjde. 

linknap

Vi leverer med en sikkerhedsanordning i hvid plastik til alle vores plissegardiner. Snoren bindes op på disse, så små børn ikke kan nå det.

Håndtag: Den anden model kaldes håndtagsmodel, og er en bekvem løsning for dem, der ønsker en mere fleksibel solafskærmning. Du trækker plisséen op og ned ved at gribe et håndtag, der sidder direkte på over- eller underlisten. Kan trækkes oppefra og ned, og nedefra og op med håndtag for optimal fleksibilitet.

pistagecell_insynsskyddande500x320

Den store fordel ved denne model er, at den kan justeres både oppefra og nedefra, så du f.eks. kan afskærme den nederste del af vinduet, men stadig få lys ind foroven.

Denne model kan du finde som valgfrit ekstraudstyr til 174,- DKK. Den maksimale bredde af en plisseret håndtagsmodel er 120 cm.

 

MATERIALE

Alle vores plisséstoffer er lavet af polyester. De er designet til solafskærmende formål, og fremstillet med største omhu for miljøet. Vi benytter kendte stofleverandører, såsom Almedahls og Coulisse / Linesch.

Plisséerne er 20 mm brede/dybe. Honeycomb-plisséerne er 25 mm.

plisseprover_500x320

I øvrigt består plisségardinet af en hvidlakeret aluminiumsprofil foroven og forneden. Snorens farve passer til stoffet inden for visse grænser. Beslag og andre dele er hvide.