Rullegardiner - Introduktion - Rollodin

+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

Rullegardiner - Introduktion

Sortimentet er opdelt i tre forskellige kategorier.

Express rullegardiner - STOFOVERSIGT EXPRESS RULLEGARDINER
Rullegardiner i en række standardstørrelser til dem, der ønsker hurtigst mulig levering, afsendt inden for 1-2 hverdage. Et størrelsesortiment med størrelser hver 5:e cm op til totalbredde 183 cm dækker de fleste menneskers behov. Leveres med hvid kuglekæde til venstre og skjult rulle. Tillval, batteri motor med trækk.

Lagervare, sends fra os den samme dag du laver din bestilling eller senest den næste hverdag efter bestilling.

Rullegardiner på mål - STOFOVERSIGT RULLEGARDINER PÅ MÅL
Vores måltilpassede sortiment kan du så få exakt den bredde du har brug til op til totalbredde 265 cm. Vi tilbyder flere højde alternativ end tilgængelige i ekspress sortmentet. Disse rullegardiner kan du bestille med kuglekæde eller traditionel fjedermekanisme, synlig eller skjult rullning. Du kan også vælge mellem forskellige kæder og finish lister for at få en rullegardin fuldt tilpasset i overensstemmelse med din interiør stil.

Bestillingsvare, 7-10 dagers leveringstid.

XL Rullegardiner - KOMMENDE
Vi lancerer et nyt system til den der har rigtig store vinduer. Det er en udvidelse af vores måltilpassede sortiment, men i et nyt system med andre komponenter. Dette system kan håndtere bredder op til 310 cm og højder op til 285 cm. XL rullegardinerne kan bestilles med kuglekæde- eller motordrev.

Bestillingsvare, 7-10 dages leveringstid. Kan kun bestilles på forespørgsel via mail!