+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

Vi anbefaler, at du bestiller materialeprøver af de produkter, du ønsker. Vi sender dem gratis med posten inden for et par dage. Prøverne bestilles direkte i vores webshop.

 

Hvordan bestiller jeg materialeprøver?

Hver produktafdeling har en farveoversigt. Hvis du sidder ved computeren, før musen hen over de stoffer / materialer, du ønsker, og klik på "Vælg materialeprøve". Hvis du bestiller via mobiltelefon eller tablet, skal du klikke dig ind på de stoffer, du er intresseret i, og klik på ikonet, vælg materialeprøve" under produktbilledet. Du kan gemme flere ad gangen.

Når du er færdig, skal du klikke på varukurven øverst på siden til højre og fuldfør din materialeprøvebestilling.


Stoffer

Vore tekstiler er lavet af enten bomuld eller polyester. Læs mere om materialet under hvert produkt. Husk, at bomuld kan krympe en smule af ​​fugt og varme, fordi det er et naturmateriale.

Alle tekstiler for, rullegardin, lamelgardin, plisségardi eller panelgardin, er af høj kvalitet, og fremstillet med største omhu for miljøet. Vi bruger velkendte stofleverandører som Almedahls, Junkers & Müller og Coulisse. Alle stoffer er designet til solafskærmningsanlæg, og lever op til vore kunders høje standarder for farveægthed og lysægthed. 


Andre materialer

Vores træpersienner er lavet af dyrket bambus i stedet for eksotiske træsorter, for at undgå at true den stærkt udsatte tropiske regnskov. Bambus er også et naturmateriale, så vi anbefaler ikke, at persiennerne udsættes for direkte vejr og vind.

Vi fremstiller også aluminiumpersienner, som er mere holdbare end fx plastgardiner og opfylder vores kunders høje krav til farveægthed og lysbestandighed.

 

Der er forbehold for afvigelser i farvegengivelsen af tekniske årsager; farvegengivelsen afhænger af dine skærmindstillinger og kan derfor variere fra den faktiske farve. Vi tilbyder vores kunder gratis stofprøver, så du kan se den rigtige farvenuance, lystransmission og kvalitet.

Reklamationer på grund af at nuance ikke passer med, hvad du ser på skærmen, er ikke accepteret, da du har alle muligheder for at se nuance i virkeligheden forud for bestilling.

prove2_500x440

prover_500x440