+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

GENERELT BREDDE & HØJDE

Standardstørrelser: Vores koncept er at tilbyde et stort udbud af standardstørrelser, men med mulighed for at justere bredde og højde, hvis det ønskes. En stor fordel ved dette produkt er, at stoffet går hele vejen ud til bredden, dvs. den samlede bredde og stofbredde er den samme. 

Højde: Plisséerne produceres i den angivede højde, og kan maksimalt trækkes ned til den højde, men kan naturligvis standses i en ønsket højde over dette. 

Måltilpasning af bredde og højde: Hvis ingen af vores standardstørrelser passer dit vindue, kan bredden tilpasses.

plissebredder-tabell-dk

 

STOFEGENSKABER

Mørklægningsstoffer honeycomb:
Disse er 100% mørklæggende, idet de har en tynd aluminiumsbelægning på bagsiden. Da stoffet er lige så bredt som produktet, bliver der ingen lyssprækker. Bagsiden er hvid for bedste refleksion af varme. Det er ligegyldigt hvad farve, du vælger, alle har den samme blackout funktion. 

Honeycomb stof virker som en isolator mod både varme og kulde, og har ingen synlige huller til snoren, som er skjult mellem de to stoffer. Gardinet er for dem, der ønsker det så mørkt i rummet som muligt, som f.eks. i soveværelset.

ljusgra_morklaggande-500x32

Solbeskyttende stoffer honeycomb og plisseret stof: Disse stoffer beskytter mod indkig og solens blegende stråler. Vælg mellem honeycom og plisseret stof, se billede.

cell_plisserad_insyns-500x3
Afhængigt af nyancen slipper de mere eller mindre lys ind i rummet. Honeycomb stof er hvidt på bagsiden og fungerer som en isolator mod varme og kulde. Stoffet har ingen synlige huller til snoren, som er skjult mellem de to stoffer. Det traditionelt plisseret stof er varmeafvisende til en vis grad, hvis man trækker plissén ned, inden værelset bliver varmet op.

Transparente stoffer:
Denne kategori omfatter stoffer, der er mere gennemsigtige. De beskytter mod direkte sollys, men ikke mod indkig. Disse stoffer er for dem, der ønsker masser af lys i rummet og samtidig vil bevare udsigten. Passer godt i et kontormiljø, hvor gardinet modvirker blænding af skærme.

transparent_500x291

Direkte sollys kan opdeles i tre dele, der udgør 100% af det indkommende lys. 

- Refleksion: Noget af lyset vil blive reflekteret, når det rammer stoffet.
- Transmission: Noget af lyset vil passere gennem stoffet. Dette er den del af lyset, der kommer ind i rummet.
- Absorption: Resten af lyset vil blive absorberet af stoffet.

Under hvert stof, kan du finde tal på, hvor mange % af det synlige lys, som reflekteres, passerer igennem og som absorberes af netop dette stof. Du vil også finde værdien af stoffets lysægthed.

Lysægthed: Er den grad et farvestof kan modstå blegning på grund af lyseksponering. Forskellige farvestoffer har forskellige grader af modstand mod blegning. Skalaen er 1-8, jo højere tal, jo bedre holdbarhed.

Vi anbefaler vore kunder at bestille gratis stofprøver for at se lysgennemtrængning og nyance. Dette sikrer, at du kender farven og kvaliteten, inden du får varen.