+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

GENERELT OM BREDDE OG HØJDE

Standardstørrelser: Vores koncept er at tilbyde et stort udbud af standardstørrelser, men med mulighed for at justere bredde og højde, hvis det ønskes. Lamellerne er 25 mm brede, og har et bånd i en passende farve.

Bambuspersienne: Standardstørrelser fra 40 cm og op til 160 cm brede, afhængigt af den højde, du vælger. Vi har tre forskellige højder; 130 cm, 175 cm og 240 cm. Højden er nem at tilpasse selv.

bambupersienn

Aluminiumspersienne: Fås i en række standardstørrelser fra 50 cm og op til 245 cm brede, og fra 50 cm op til 250 cm høje. Kan bestilles måltilpasset på bredde og højde, hvis du ønsker det.

aluminiumpersienn

Bredde: Bredden, der angives i prislisten, er persiennens totale bredde, lamellerne går hele vejen ud.
Højde: Den angivne højde er persiennens maksimale udtrækshøjde.

beslag

Leveres komplet medmonteringsvejledning, beslag til både væg og loftsmontering og en børnesikker linknap for snoren.

linknap

BETJENING

Bambuspersienne: Betjening af persiennen sker med en trækline på højre side til at trække persiennen op eller ned, samt en drejestav i venstre side til at vinkle lamellerne. Linen hænger ned til halvdelen af ​​den samlede persiennehøjden.

betjaning_bambu

Aluminiumspersienne: Betjeningen af vore alu persienner er monteret som standard til VENSTRE, dvs linen og drej stangen er på samme side. Også her hænger linen ned halvdelen af ​​den samlede persienne højde. Ønsker du betening til højre i stedet , er det bare skrive det i meddelelsesfeltet i slutningen af ​​kassen.

betjaning_alu

 

MATERIALE

Vores bambuspersienner er fremstiller af det kendte materiale bambus. Bambus har mange fordele, ikke mindst ud fra et miljøsynspunkt. Det er en dyrket plante, som høstes efter 4-6 år. Genvæksten sker automatisk idet bambus er en græsart.

Denne hurtigtvoksende græsart dyrkes i store plantager, og høstes under kontrollerede forhold. Ved at anvende dyrket bambus fremfor eksotiske træsorter, undgår man at true den meget trængte tropiske regnskov. Det er et godt alternativ til mange indrustrielt udnyttede træarter, som fældes i de truede regnskove.

bambu_material

Bambus er et fantastisk hårdt og stærkt materiale. Det muliggør en meget tynd lamel, helt ned til 1,5 mm.

Overfladen er lakeret med klar lak, hvilket gør det nemt at støvsuge og holde persiennen ren.

Materialet gør det muligt at montere persiennen i udestuer, dog skal man ikke udsætte persiennen for vind og vejr. Montering kan ske i vådrum, som for eksempel badeværelser, men persiennen må ikke udsættes direkte for vand!