+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

Rollodin AB er en privatejet virksomhed, som har opereret inden for solbeskyttelsesbranchen i flere årtier. Rullegardiner er vor kærnekompetence, hvor vi udvikler og tilpasser vore egne komponenter. Vi har stor erfaring med rullegardiner, lamelgardiner og andre solafskærmningsprodukter.

www.rollodin.dk henvender sig direkte til forbrugere på det danske marked. Vore produkter sælges ikke gennem danske mellemhandlere. Du køber direkte fra producenten, hvilket kan ses på vore konkurrencedygtige priser. Vores koncept er et bredt sortiment af standardstørrelser for hurtig levering og kundanpassed produktion der kan tilpasses efter behov til en billig pris.

Vi har drevet vores danske webshop siden december 2009. Vi hilser såvel privatpersoner som virksomheder velkomne!

 

se-500x306

Vores svenske online shop www.rollodin.se blev lanceret i marts 2004, og vi var en af ​​de første solafskærmningsproducenter, der solgte disse produkter direkte online. Vi har en loyal kundebase, der bliver stadig større hvert år. Det er vi meget glade for.

 

ch-500x304

Vi har vores online shop i Schweiz. Se www.rollodin.ch.

pl-500x302

Egen produktion i Malmö i Sverige og i Polen er en vigtig del af virksomheden, og vi har også salg på det polske marked. www.rollodin.pl

 

Industrikunder og producenter inden for solafskærmningsbranchen kan venligst til os for mer information.

 

 

Hos Rollodin AB vil vi gøre alt for, at vore kunder skal blive tilfredse. Vi hører gerne fra dig med ris og ros.

Venlig hilsen Personalet hos Rollodin