+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

GENERELT

Et panel-system kan have mange forskellige anvendelser.
- Fleksibel solafskærming af større vinduer. Da panelerne kan bevæges frem og tilbage, kan de placeres, hvor de er mest anvendelige i øjeblikket.
- Dekorativ afskærmning af mindre vinduer.
- Elegant rumdeler.
- Mørklægning for bedre søvn. 
- Stilfuld løsning til afdækning af f.eks. skabe.

Vælg antal efter behov. Des flere paneler, des flere muligheder.

STOFFER

Vores paneler bliver lavet af stof, der har den bedste kvalitet ift. skærefasthed og farveægthed. Desuden er de overflade-behandlet for at modstå snavs. 
Panelerne sættes fast med velcro på panelvognen, hvilket gør det nemt at udskifte dem, hvis man f.eks. vil forny rummet med et nyt stof. De levereres i 250 cm højde, men er lette at afkorte til den ønskede højde med en saks.

Vores paneler findes i tre bredder: 45 cm, 60 cm samt 90 cm. Undtaget er stoffet Skir, som kun findes i bredden 50 cm og 90 cm, og stoffet Bambus, som findes i bredderne 40 cm og 60 cm. Dette er af hensyn til mønsteret i stoffet.

Alle paneler leveres med påsyet velcro foroven. Hvis du ikke ønsker velcro, så oplys det venligst i beskedfeltet i kassen.

Du kan vælge mellem mange forkellige afslutningslister. Afslutningslisterne sættes fast med dobbeltklæbende tape på for- og bagside af panelet. Du kan også selv sy en lomme forneden, som passer til vores hvide aluminiumsliste.

Listerne kan anvendes som dekoration, og giver et individuelt eksklusivt præg. Bestil aflutningslisterne, når du bestiller panelet. Køb evt. ekstra lister under 'Panelskinner og tilbehør'.

Panelerne betjenes nemt med listerne, eller med vores nye stilfulde panelclip! Panelclip er især hensigtmæssig til lyse stoffer, da de nemmere tager imod smuds ved berøring.

STOFEGENSKABER

Mørklægnings-stoffer:
Disse er 100% mørklæggende, idet de har en tynd acryl-belægning på bagsiden. Det er ligegyldigt hvad farve, du har valgt, alle har den samme blackout funktion. Bagsiden er farvet i stoffets farve. Dette stof er for dem, der ønsker det så mørkt i rummet som muligt, for eksempel i soveværelset. De lysere nuancer af disse stoffer fungerer også som varmeresistente, da sollyset reflekteres mod bagsiden.

Solbeskyttende stoffer: Disse stoffer beskytter mod indkig og solens blegende stråler. Afhængigt af nyancen slipper de mere eller mindre lys ind i rummet.

Transparente stoffer:
Denne kategori omfatter stoffer, der er mere gennemsigtige. De beskytter mod direkte sollys, men ikke mod indkig. Disse stoffer er for dem, der ønsker masser af lys i rummet og samtidig bevare udsigten. Passer godt i et kontormiljø, hvor gardinet modvirker blænding af skærme.

Direkte sollys kan opdeles i tre dele, der udgør 100% af det indkommende lys. 

- Refleksion: Noget af lyset vil blive reflekteret, når den rammer stoffet.
- Transmission: Noget af lyset vil passere gennem stoffet.
   Dette er den del af lyset, der kommer ind i rummet.
- Absorption: Resten af lyset vil blive absorberet af stoffet.

Under hvert stof, kan du finde tal på, hvor mange % af det synlige lys, som reflekteres, passerer igennem og som absorberes af netop dette stof. Du vil også finde værdien af stoffets lysægthed.

Lysægthed: Er den grad et farvestof kan modstå blegning på grund af lyseksponering. Forskellige farvestoffer har forskellige grader af modstand mod blegning. Skalaen er 1-8, jo højere tal, jo bedre holdbarhed.

Alle vores stoffer er behandlet med et tyndt lag af akryl, hvilket betyder, at de er skærefaste og smudsafvisende. Vi anbefaler vore kunder at bestille gratis stofprøver for at se lysgennemtrængning og nyance. Dette sikrer, at du kender farven og kvaliteten, inden du får varen.

SKINNER

Skinnerne er som standard lavet af hvidlakeret aluminium, og leveres i længder op til 140 cm. I prislisten ser du priser på skinner op til 400 cm (leveres i flere dele). Har du brug for en længere skinne, kombinerer du blot de tilgængelige længder til dit behov. Skinnerne sammensættes enkelt ved montering med en splejseclip. Alle elementer i prislisten inkluderer skinner, endedæksel og passende antal loftbeslag samt splejseclip.

tygoversikt

komplett

panelkomp