+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

GENERELT OM BREDDE & HØJDE FOR LAMELGARDINER

Standardstørrelser: Vort sortiment består af 45 forskellige standardstørrelser. De starter ved en bredde på 50 cm og fortsætter med 8 centimeters forøgelse op til 402 cm. Disse standardbredder dækker normalt alle behov. 

lg_uterum

Bredden, som angives i prislisten, er skinnens totale bredde. Af bredden fragår 3 cm til betjeningen, dvs stoffet dækker et område på: bredden minus 3 cm.

Måltilpasning af skinnens bredde: Hvis ingen af vores standardstørrelser passer dit vindue, kan du tilpasse stofbredde for 85 DKK. Bestill den nærmeste større skinne-størrelse og sæt hak i "Ja, jeg vil gerne tilpasse bredden". Oplys ønskat mål i cm med op til en decimal.

Højde: Alle vores lamelgardiner kan du få i tre højder, 250 cm, 300 cm og 350 cm. Frynsegardinet findes kun i højde 260 cm. Tilpas højden nemt selv, klip stoflamellen med saks. Læs hvordan du gør under "opmåling". 

lg_bredd

Du kan vælge at købe en komplet pakke, hvor alt indgår, eller at købe skinner og stoflameller hver for sig. Det giver dig mulighed for at kombinere forskellige stoffer på én skinne for et personligt og effektfuldt udtryk.

Et komplet lamelgardin leveres med alt, der skal bruges. Stof og skinne pakkes separat. Stoffet pakkes i ruller med 2 stk. strimler. I pakken med skinnen ligger beslag til både lofts- og vægmontering, stofholdere, vægte, kæde, som forbinder vægtene, samt en monteringsvejledning. Der medfølger ikke skruer til montering, idet skruetypen varierer afhængigt af det materiale, skruerne skal fastgøres i.

Vore lamelgardiner / skinner kan højst klare en hældning på MAX. 8 grader ved montering i skråvinduer.

BETJENING

Lysindfaldet regulerer du nemt ved at dreje lamellerne med kuglekæden. Du kan også trække lamellerne helt til side med snoren. Betjeningen er placeret på den side, hvor lamellerne samles.

lg_betjaning

Skinnen er symmetrisk og kan vendes, så du bestemmer selv på hvilken side, du ønsker betjeningen. Betjeningen placeres 1,5 m nede.

Overvej om du har brug for en længere betjening end standard, hvis du bestiller lamelgardiner højere end 250 cm. Sæt hak i "Ja, jeg vil gerne tilpasse betjeningen". 

STOFEGENSKABER

MørklægningsstofferDette stof har en tynd belægning på bagsiden, der gør, at lys ikke slipper igenem. Lamelgardinet er ikke en optimal solafskærmningsprodukt, hvis det er mørklægning af hele værelset, der ønskes. Der vil komme lys ind mellem stoflamellerna og mellem skinne og stof. Men det er et meget godt produkt for dem, der ønsker at blokere en masse af lys og solens stråler.

Solbeskyttende stoffer: Disse stoffer beskytter mod indkig og solens blegende stråler. Bestemt af nyancen slipper de mere eller mindre lys ind i rummet. Vælg mellem en række af smukke nuancer.

Transparente stoffer: Stof du kan se igennem. De beskytter mod direkte sollys, men ikke fuldstændigt mod indkig. For dem, der ønsker masser af lys i rummet og at bevare udsigten. Passer godt i et kontormiljø, hvor de afhjælper refleksion af solen i skærme.

Alle vores tekstiler er behandlet med et tyndt lag af akryl, hvilket betyder, at de er skærfaste og smudsafvisende. Bestil gratis stofprøve for at se nuance, lystransmission og kvalitet, inden du bestiller. Dette anbefales, da farvegengivelsen afhænger af PC-skærmens indstillinger, og derfor ikke altid stemmer overens med den faktiske farve. 

MATERIALE

Samtlige stoffer til vores lamelgardiner er 89 mm i bredden, og er fremstillet i polyester af høj kvalitet. Svenske producenter som Almedahls og Junkers & Müllers har udviklet stofferne til solbeskyttende formål, og indestår for farvebestandighed og lysmodtagelighed.

oeko_100_dk500x330

Stoflamellerne kan nemt tørres af med en fugtig klud eller håndvaskes forsigtigt. Sørg for at tørre lamellerne hængende. Lamellerne må IKKE vaskes eller tørres i vaskemaskine/tørretumbler.

I øvrigt består lamelgardinet af en hvidlakeret aluminiumsskinne, vægte samt en hvid plastkæde til at sammenkoble vægtene.