+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

Indretningsåret 2024 er fyldt med spændende kombinationer og ideer. Tendenserne hælder mere og mere til forfriskende farveskalaer, enten i den legende retning eller i den naturlige, beroligende retning. Der er en følelse af frihed, og vi bliver ved med at blive inspireret af naturen. Velvære og bæredygtighed er stadig i fokus, og det mærkes i en tidløshed i interiøret, på den ene side i bløde jordfarver, på den anden side i et frisk pust af klare farver.

Vi har kigget nærmere på tre trendlinjer; Mørk og taktil, Lag på lag og personlige accenter.

 

Mørk og taktil

Dybe, beroligende, neutrale farver, der skaber et sofistikeret udtryk og samtidig forbinder naturen med tekstur og træ. Materialer du gerne vil røre ved, farver der får dig til at føle dig afslappet, en følelse af velvære og et rum der omgiver dig med varme.

Foto: Farrow & Ball

Foto: Jake Arnold

Foto: New Works

Lag på lag

Ved at bruge ikke bare én farve, men flere forskellige toner, der går hånd i hånd i et rum, skabes en spændende dybde i et tilsyneladende enkelt interiør. Lag på lag af lignende farver, hvor både varme og kolde nuancer blandes i et dynamisk miks, er en ny tankegang, som vi vil se mere til i 2024.

Foto: Hutch designs

Foto: Sherwin-Williams

Foto: Farrow & Ball

Personlige accenter

De slikfarver, skæve detaljer og legen vi ser mere og mere i boligindretningen er gået fra kitschet og barnligt til sofistikeret og voksent. Lidt mere afdæmpede farver og dybere nuancer tilfører varme, positivitet og en følelse af ferie derhjemme.

Foto: Note design

Foto: Montesol experimental

Foto: Farrow & Ball

Match interiørtrends 2024
Match interiørtrends 2024