+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

Hos Rollodin finder du dels komplette elektriske rullegardiner klar til at blive monteret og installeres, dels tilbehør og specialløsninger og dels kun rullegardinmotorer, som du selv kan montere med tilbehørssæt. Alle vores rullegardinmotorer kommer fra Coulisse og hedder MotionBlinds. Læs vores guide om hvad der findes, hvad de forskellige typer kan, og hvordan du vælger det, der passer til dig og dit hjem!

powered-by-motionblinds-black-1

Hvad er MotionBlinds?

MotionBlinds er smart teknologi til gardiner, det vil sige motorer og styringer til rullegardiner, plisségardiner osv. MotionBlinds motorer er lige så velegnede til hjemmet som til arbejdspladsen og det offentlige miljø.

Du kan købe komplette rullegardiner med indbyggede motorer fra MotionBlinds hos Rollodin. Nu tilbyder vi også elektriske plisségardiner og inden længe vil vi tilføje elektriske lamelgardiner.

Hvad er Eve MotionBlinds?

Eve MotionBlinds er en del af MotionBlinds-familien. Det er en serie af motorer med Apple HomeKit-teknologi, skabt i samarbejde med smart home-specialisten Eve Systems, en førende udvikler af tilbehør til Apple HomeKit. Du kan læse mere om Eve MotionBlinds i vores guide her.

Skab den perfekte atmosfære

Smarte gardiner gør livet mere behageligt. Vågn automatisk op til dagslys om morgenen eller skab en privat følelse om aftenen med stemmestyring. Som en del af et smart home økosystem, hvor forskellige smarte enheder arbejder sammen, bevæger MotionBlind gardiner sig med dit livs daglige rytme og skaber den perfekte atmosfære på alle tidspunkter af dagen.

Sikkerhed først

Smart solbeskyttelse gør dit hjem sikkert på mere end én måde. Dels ved at få det til at se ud som om du er hjemme ved at bruge timere, der automatiserer dine gardiner til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter, også når du er på ferie. Det kan forhindre indbrud og lade dig slappe af, når du er væk. Dels er motoriserede solskærme trådløse, hvilket gør dem sikre for børn og kæledyr.

Spar energi med MotionBlinds

MotionBlinds gør det muligt at udnytte gardinernes isolerende egenskaber fuldt ud og maksimere energibesparelser. Ved at skabe scener som automatisk nedrulning på forudbestemte tidspunkter, eller når temperaturen når en vis grad, fører det til et mere energieffektivt hjem og en lavere elregning.

Hvad er de forskellige typer motorer?

Inden for MotionBlinds er der fire typer motorer:

• Batterimotor med Bluetooth
• 230V motor med Bluetooth
• Mekanisk 230V motor
• Eve batterimotor med Apple HomeKit-teknologi

Uanset dine behov eller krav, kan du finde en motor, der passer til dig og dit hjem. 

Vores videoer viser dig, hvordan du monterer og installerer rullegardiner med de forskellige typer motorer. Længere nede på siden er der en matrix for dem, der ønsker at sammenligne motorerne mere detaljeret.

 

Batterimotor Bluetooth

https://youtu.be/1Po4zJXZKKs

 

230V-motor Bluetooth

video-kommer-snart

 

Mekanisk 230V-motor

https://youtu.be/qbKkxEsQXPs

 

Eve MotionBlinds

https://youtu.be/QC5KOAs9BHk

 

Sådan bruger du dit rullegardin med MotionBlinds

Som du kan se fungerer motorerne lidt anderledes. Du får en træksnor til alle batterimotorer. Med den kan du nemt bruge rullegardinet, hvis du ikke har adgang til forbindelse, smartphone eller fjernbetjening. Dette gør dit motoriserede rullegardin endnu mere tilgængeligt.

Alle motorer undtagen den mekaniske er nemt forbundet med Bluetooth. Disse motorer kommer med en unik kode, som du blot scanner med din smartphone for at installere motoren ved hjælp af MotionBlinds Bluetooth-appen. I appen følger du instruktionerne for at installere fjernbetjening med din smartphone. Disse motorer kan naturligvis også styres med fjernbetjening.

 

Batteridrevet eller 230V?

Skal du hurtigt i gang, anbefaler vi en batterimotor. Installationen er enkel og brugen er fleksibel. Batterimotorerne fås i det bredeste udvalg af størrelser, fra 50 cm stofbredde på dit rullegardin til 300 cm.

Hvis du har en iPhone og ønsker at kunne styre dit gardin direkte fra den, så er det vores Eve batterimotor, du skal vælge. Også her går du i gang med det samme.

Er du i gang med at bygge et nyt eller ombygge, så kan en 230V motor være praktisk at installere.

Har du et eksternt system, som du ønsker at tilslutte dit gardin til fx KNX, Wiser eller Plejd, så skal du bruge vores mekaniske 230V motor uden indbygget fjernbetjening.

motionblinds-bridge-app-miljobild-1000x667

Integration med smart home-systemer

Næsten alle MotionBlinds-motorer har indbygget Bluetooth, hvilket gør dem utrolig nemme at sætte op ved hjælp af MotionBlinds Bluetooth-appen til smartphones. Du scanner blot installationskoden, der følger med motoren i appen, følger et par enkle trin, og så kan du styre dit gardin med din smartphone inden for Bluetooth-afstand (ca. 10 meter). Du kan programmere timere i din motor via appen og fuldautomatisere dine gardiner, hvis du vil. MotionBlinds Bluetooth fungerer uden nogen Wi-Fi-bro eller hub, uden registrering, fjernbetjening eller cloud-tjeneste. Alle data gemmes i selve motoren, hvilket gør den 100 % privatlivsgaranteret. MotionBlinds Bluetooth findes i alle vores batterimotorer og i vores 230V motorer med fjernbetjening.

MotionBlinds samarbejder også med smart home-systemer som Google, Alexa, SmartThings og mange flere. Det betyder, at din elektriske gardiner kan kommunikere med andre enheder og applikationer, såsom belysning, termostater og sikkerhedssystemer. For at forbinde dit smarte rullegardin med disse andre systemer behøver du kun en Wi-Fi-bro eller hub, som forbinder MotionBlinds med en tredjepartsapplikation. Wi-Fi-broen giver dig også mulighed for at styre din elektriske persienne, når du ikke er hjemme via MotionBlinds Bridge-appen.

Oversigt motorer

I vores matrix kan du se, hvad de forskellige typer kan og sammenligne dem for at finde den bedste løsning til dig og dit hjem.

matris-motionblinds-online-dk