+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

Er du nysgerrig efter, hvordan en rullegardin er konstrueret? Har du brug for råd om, hvordan du måler før din ordre? Vil du have lidt mere information, når det kommer til forskellige rullegardinsstoffer? Her har vi samlet alle oplysninger om rullegardiner. Vi har arbejdet med rullegardiner og deres konstruktion siden 1955, så vi ved det meste. Spørg gerne, hvis du vil vide mere!

RULLEGARDINER: BREDDE & HØJDE

Standardstørrelser: Vores koncept er at tilbyde et stort udbud af standardstørrelser, men med mulighed til at justere bredden, hvis det ønskes. Stofbredden starter ved 50 cm og fortsætter med interval på 10 cm op til 300 cm. Du skal huske, at der skal bruges 5 cm til beslag på en rullegardin med kæde og 4,5 cm på fjederrullegardiner og elektriske rullegardiner.

Måltilpasning af bredde: Hvis ingen af vores standardstørrelser passer dit vindue, kan stofbredden tilpasses for 85,- DKK. Se hvordan du bestiller måltilpasning under Opmåling.

Højde: De fleste af vores rullegardiner kan du få i to højder; 185 cm og 225 cm og nogle 280 cm. Ikke alle stoffer kan leveres i højden 225 cm eller 280 cm. Den angivne højde er udtrækshøjde, dvs. så langt som du kan trække rullegardinet ud med et lille stykke stof tilbage på rullen.

Vi laver ikke rullegardiner i højde 225 cm smallere end 60 cm i stofbredden, idet der ellers er risiko for, at rullegardinet kan rulle skævt. Vi anbefalder plisségardiner i smalle og høje vinduer. Vi har ikke mulighed for at tilpasse højere højder end 225 cm med mørklægnings-stof.

Vi forkorter ikke højden, da vi mener, at du kun behøver at trække ud til den ønskede længde. Hvis rullegardinet bliver snavset for neden, vil det være muligt at skære et stykke stof af og sy en ny lomme, så den bliver som ny igen.